- Kattoturvatuotteet -

Varmista katolla liikkujan ja
katon alta kulkevien turvallisuus!

Kattoturvatuotteet ovat tarkoitettu sekä katon, että katolla liikkujan, talon asukkaiden ja ympäröivän omaisuuden turvaksi

Kattoturvatuotteet ovat lakisäteeisiä, rakennustarkastaja vaatii katollesi kattoturvatuotteet sekä seinätikkaat, vaikka et itse aikoisi liikkua katolla. Me tarjoamme kattoturvatuotteet mittojen mukaan! Kotimaiset kattoturvatuotteemme on tehty kestävistä ja lujista materiaaleista. Muun muassa lumiesteet, seinätikkaat, kattosillat sekä lapetikkaat saat kätevästi meiltä, kaikki yhdestä paikasta.

Lumiesteet

Suomen sääolosuhteiden johdosta katolle saattaa kertyä huomattava määrä lunta ja katto saattaa jäätyä. Mikäli lumiesteitä ei ole asiallisesti asennettu katolle, niin kiinteistön hoitaja saattaa aiheuttaa hengenvaaran räystäiden alapuolella liikkuville henkilöille. 

lumiesteet_seinatikkaat

Seinä- ja kattotikkaat

Seinä- ja kattotikkaat mahdollistavat katolle ja katolla liikkumisen. Kattosilta varmistaa, että huoltotyöt onnistuvat katolla turvallisesti ja vaivattomasti. Myös riskitilanteiden välttäminen kadulla kulkeville tulee välttää. 

Ota yhteyttä